Hvordan det funker:
Spillere betaler for den tiden de ønsker å spille og er så fri til å velge mellom alle våre spill. For store grupper anbefaler vi å bestille på forhånd for å sikre nok stasjoner. Booking kan gjøres både på nett og i butikk.

Priser:
½ time– 200.-NOK
1 time– 300.- NOK
2 time– 500.- NOK
Per stasjon
20% ved 5 eller flere stasjoner
Leie av hele lokalet er mulig alle dager, også søndager. Leie av lokalet varer i 2,5 time, du står da fri til å bruke alle våre 10 stasjoner, vann og kaffe, spill konsulent og mulighet til å ta med mat og drikke. Pris er 4000,- NOK.

Hva er VR?
Virtual Reality (VR) er bruken av data-teknologi for å lage et realistisk tre-dimensjonalt bilde eller miljø som mennesker kan oppfatte som ekte, og til og med samhandle med på en realistisk måte.

Kan jeg spille med briller?
Selvfølgelig, HTC Vive pro VR-brillene har funksjon som gjør at briller passer fint i. Vi bruker bare litt ekstra tid på å justere. Vi gjør oppmerksom på at dersom du normalt sett trenger briller anbefaler vi at du tar disse med.

Er VR bare for gutter?
Absolutt ikke. Vi har spill som alle aldre og grupper kan like

Er det en minimumsalder for å spille?
VR opplevelse har ingen aldersgrense. Derimot kreves det at en verge er tilstede under hele opplevlsen når et barn under 8 skal spille. Barn opp til 14 år anbefales å ha med verge. Barn under 6 år vil frarådes å spille grunnet at det kan virke krevende.

Kan jeg spille med en venn?
Selvfølgelig! Det er mye gøyere å spille sammen med venner. Mange av våre spill tillater multiplayer og flere krever det. Det gjøres også oppmerksomt på at du må betale for minimum 2 stasjoner for å kunne nytte flerspiller.

Vil jeg bli bevegelsessyk?
Bevegelsessyke skjer som oftest bare ved berg-og-dal-bane spill eller lignende. HTC Vive Pro, som er utstyret vi bruker, er spesielt laget med tanke på komfort og det er derfor mindre sannsynlig at du blir dårlig. Våre ansatte tester også alle spillene på forhånd og vil gi beskjed om spillet kan skape ubehag. Uansett så reagerer folk forskjellig på VR. Dersom du skulle føle noe ubehag vennligst gi beskjed til en av våre ansatte. Du kan ta et avbrekk fra spillet og vi vil også pause din spilletid.

Må jeg bestille på forhånd?
Dersom det er tilgjengelige stasjoner er du mer enn velkommen til å droppe innom. Skulle du gå sammen med en stor gruppe anbefaler vi å bestille på forhånd for å sikre nødvendige stasjoner.

Kanselleringer
Dessverre kan vi ikke akseptere kanselleringer som er under 24 timer før avtalt tid. Ta gjerne kontakt så vil våre ansatte prøve så godt de kan å flytte avtalen din.

Kommer jeg til å spille med fremmede?
Alle timeavtaler er private. Selvom det kan være andre kunder i butikken, trenger du ikke å spille med andre enn dine venner eller deg selv. Bare om du skulle ønske å få nye venner vil du spille med fremmede.

Er det mulig å slå andre spillere eller skade meg selv på veggene?
Alle våre stasjoner har passelig med klarering fra alt og alle. I tillegg til dette er veggene på stasjonene våre utstyrt med myke overflater. Det er også et innebygd system som vil gi hver spiller beskjed når den er for nærme veggen.

Andre bruker også utstyret, er det hygienisk?
Vi tar hygiene veldig seriøst. Alt utstyr, kontroller og briller, blir desinfisert etter hvert bruk. Alle kunder blir spurt om å sprite hendene ved inngang. I tillegg til dette har vi også installert lær-beskyttelse på brillene som hindrer samling av svette

Hva rengjøres i lokalet?
Som nevn blir alt av utstyr rengjort etter hvert bruk. I tillegg til dette rengjør vi resepsjons-området, terminalen, spill-magasinene og alle andre kontakt-punkter jevnlig

Hos oss har du mye å velge mellom! Ta vanlig drop-in og spill alt du orker. Feire bursdagen din her med opptil 30 stk. Eller kjøp den perfekte gaven med et gavekort på en VR-opplevelse. Trykk på en av knappene under for å komme i gang

Vilkår

All booking og drop-in er i henhold til betingelsene under.

Generelt

VR Gaming Lounge forbeholder seg den eksklusive retten til å bruke og promotere logoer, varemerke, bilde og tekster brukt på nettsiden.

Eiendeler oppbevart skjer på egen risiko.

Kunde er selv ansvarlig for utstyr når han/hun bruker det. Eventuelle skader som blir påført utstyret eller lokalet under kundens spilletid, av kunden, vil bli fakturert til den aktuelle kunden. Ekstra gebyr for ødeleggelse kan medføre.

Av hensyn til utstyret og lokales sikkerhet vil det ved kontant betaling tas kopi av kundens legitimasjon.

VR Gaming Lounge forbeholder seg retten til å endre eller utsette en timeavtale skulle uforutsatte grunner oppstå.

Booking

Kunden som booker må kunne legitimere seg selv og ha godkjenning av eventuelle andre kunder som det bookes for.

Kunden som booker må være minst 18 år.

Mail sendes til epost-adressen lagt inn av kunden. VR Gaming Lounge er ikke ansvarlig skulle kunden ikke få bekreftelse-/avkreftelsemail da denne kan bli filtrert av kundens epost system.

Kunden som booker en time er den ansvarlige for utstyrets og lokalets sikkerhet. Skulle skade påskje lokalet eller utstyret som følge av kundens eller kundens medbrakte personer er det kunden som booket som vil bli fakturert.

Når bestillingen godkjennes av nettsiden er denne kontrakten mellom kunden og VR Gaming Lounge bindene.

Endringer eller avbestilling av booking må skje 24 timer før booking av 1-9 spillerom(heretter bare “spillerom”) eller 48 timer før booking av hele lokalet.

For booking av hele lokalet må skje 48 timer, før med mindre noe annet er avtalt mellom kunden og VR Gaming Lounge i form av avtaler med personell.

Reglene for avbestilling av booking gjelder uavhengig av årsak.

Adgang

Spill som VR Gaming Lounge tilbyr er av typen VR-spill. Slike spill er mer fysisk og altomfattende enn vanlige PC-spill. Av denne grunnen er ikke spillene vi tilbyr egnet for personer med psykiske problemer eller barn under 8. Kunden er selv ansvarlig for at dette opprettholdes og all spilling skjer på eget ansvar.

Barn under 8 kan bare spilles dersom verge er tilstede.

For barn under 14 anbefales det at verge følger med.

Gavekort

Frist for bruk av gavekort, som vist på selve gavekortet, er endelig og kan ikke utvides og blir ikke godtatt etter utgått frist

Ved kjøp av gavekort kan ingen rabatter, tilbud eller lignende, brukes.

Personen som kjøpte gavekortet er ansvarlig for at all informasjon er korrekt

Annet

Andre regler eller restriksjoner kan bli gitt ved ankomst av personalet. Regler og restriksjoner som gitt av personell er alltid gjeldende

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du vilkårene for cookies  Les mer her